Een backpack is altijd handig!

Bij wie je ook in de kast kijkt, je zult er altijd minimaal één backpack vinden. En dat is niet zo gek. Een backpack is multi-inzetbaar en komt altijd van pas. Rugzakken kunnen over het algemeen klein worden opgevouwen en nemen dus (leeg) maar weinig ruimte in in je kast. Backpacks zijn er in alle soorten en maten. Verschillende modellen, verschillende merken en verschillende printjes. Is jouw rugtas toch niet uniek genoeg? Dan kun je deze gemakkelijk personaliseren door er een sleutelhanger aan te hangen of de sluitveter te vervangen door een kleuriger exemplaar.

Waar gebruik jij je backpack voor?

Ik gebruik mijn rugtas voor het zeulen van mijn boeken naar mijn opleiding. Ik neem mijn laptop er in mee als ik buiten de deur ga vergaderen. Ook is zo'n rugzak erg handig voor het vervoeren van andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan de tweewekelijkse was die ik mee neem naar huis vanuit mijn studentenkamer. Die past precies in mijn grote rugzak en mijn moeder weet dan dat dat twee trommels was oplevert. Ook naar het sporten neem ik mijn rugzak altijd mee. Alles past er gemakkelijk in. Ga ik op de fiets boodschappen doen? Dan gaan de boodschappen in mijn rugzak. Ik heb dan mijn handen vrij om door het drukke verkeer te kunnen navigeren.

Kies de rugzak die bij jou past

Niet te groot, niet te klein, van stevig materiaal en vooral niet te tuttig. Je wilt wel gezien worden wanneer je een mooie backpack hebt, maar dan wel op een positieve manier. Ik vind het zelf erg fijn als de binnenkant van mijn rugzak van glad materiaal is. Gaat er per ongeluk een keer natte was mee naar huis? Dan keer ik de tas binnenste buiten en haal ik er even een doekje langs. Dit voorkomt vieze geurtjes. En geloof mij, als er eenmaal een vies geurtje in je rugzak zit, dan gebruik je 'm niet meer.

Verschillende maten voor verschillende gelegenheden

De rugzak waar ik mijn boeken in vervoer is van zeer stevig materiaal met extra verstevigingen op de hoeken en naden. Toch heb ik een vrij kleine rugzak voor mijn boeken, te groot en te veel boeken en ik kan 'm niet meer tillen. De rugzak die ik gebruik voor mijn was en de boodschappen is wel flink aan de maat. Het voordeel van deze tas is dat deze klein is op te vouwen en dan in mijn jaszak past. Ik hoef dan niet met een lege backpack op mijn rug naar de supermarkt.